Bedst i EU
- Nyheder, Pressemeddelelser, Teleindustrien

26. juni 2019

EU Kommissionen har udarbejdet en ny analyse vedrørende den digitale udvikling i EU medlemslandene. Se analysen her

I analysen ser man bl.a. nærmere på den digitale infrastruktur, digitale kompetencer, brugen af digitale tjenester, digitaliseringen i erhvervslivet og offentlige digitale tjenester.

Samlet placerer Danmark sig i toppen af undersøgelsen sammen med Finland, Holland og Sverige. Samlet er Danmark på en fjerdeplads.

Når der alene ses på den digitale infrastruktur placerer Danmark sig helt i top som nummer et.

Analysen dokumenterer derved, at vi har en ekseptionel god digital infrastruktur i Danmark, både når det gælder bredbånd og mobilnet.

‘- Strategien med at fremme en markedsbaseret udvikling og tiltrække investeringer i infrastrukturen har skabt gode resultater, og det er den kurs vi skal fortsætte for at sikre en fortsat positiv udvikling og sikre et Danmark i digital balance, forklarer direktør i Teleindustrien Jakob Willer

‘- En væsentlig opgave for en ny regering er at se på, hvordan vi får styrket det erhvervspolitiske sigte på teleområdet, stimuleret efterspørgslen og anvendelsen af teknologien og skabt øgede incitamenter til at investere i infrastrukturen. Det glæder vi os til at gå i dialog med regeringen om, udtaler Jakob Willer

Print Friendly, PDF & Email