Den digitale infrastruktur er klar
- Nyheder, Pressemeddelelser, Teleindustrien

KL, Danske Regioner og staten har fået udarbejdet en analyse fra PA Consulting Group, der viser, at 99 pct. af danske husstande har adgang til bredbånd, der er hurtigt nok til at anvende digitale velfærdsløsninger. Det drejer sig om bredbånd med hastigheder på mindst 2/2 Mbit/s.

PA Consulting Group har vurderet forskellige typer af digitale velfærdstjenester, som forventes frem mod 2020, og de krav til bredbåndsdækning, som disse løsninger stiller.

Rapporten konkluderer, at adgangen til tilstrækkelig bredbåndsdækning kun i mindre omfang vil udgøre en begrænsning for brug af vedfærdsteknologi.

Frem mod 2020 forventes kravet til de mest krævende løsninger på markedet at stige til 5/5 Mbit/s. Ifølge Tjekditnet.dk er 93,5 pct. af alle boliger i Danmark beliggende i områder, hvor man kan få denne hastighed (medio 2017).

http://presse.ens.dk/news/digitale-velfaerdsloesninger-stiller-begraensede-krav-til-bredbaandshastighed-283457

– Analysen er et vigtigt bidrag i debatten om teknologiens muligheder og underbygger, at der kan sættes fuld damp på udrulningen af digitale velfærdsløsninger i Danmark, udtaler Jakob Willer, direktør i Teleindustrien

Print Friendly, PDF & Email