Bedre dækning med god mobilantenne
- Teleindustrien

11. maj 2023

En ny undersøgelse lavet af Aalborg Universitet viser, at den oplevede mobildækning ikke alene afhænger af mobilnettets dækning på det sted, hvor man befinder sig, men også af, hvordan man bruger mobiltelefonen og hvor gode antenner den har.

Nogle mobiltelefoner er bedre end andre, når man holder dem op til øret for at tale i dem, og andre er bedst, når man holder telefonen foran sig for fx at læse, streame eller surfe på Internettet.

Det er positivt, at SDFI igen har fået udarbejdet en undersøgelse af antennernes kvalitet, og at der kommer opmærksomhed på emnet. Der er flere faktorer, som man kan være opmærksom på som forbruger, hvis man har udfordringer med mobildækningen; herunder hvilket selskab der har den bedste dækning i det område, man befinder sig, hvilken telefon man vælger, og hvordan man holder telefonen. Endvidere har det afgørende betydning, om man befinder sig indenfor eller udenfor, og hvordan bygningen er isoleret. En god klimaskærm i en bygning gør det nemlig også vanskeligt at få et godt mobilsignal indenfor. Her vil man som forbruger kunne sikre sig bedre dækning med wifi.

Se rapporten her https://sdfi.dk/om-os/nyhedsrum/nyheder/nyhedsarkiv/2023/maj/undersoegelse-af-antennekvalitet

Print Friendly, PDF & Email