Cybersikkerhed i samfundskritiske sektorer
- Nyheder, Teleindustrien

Et højt niveau for cyber- og informationssikkerhed er afgørende for, at vi som samfund trygt og sikkert kan fortsætte den digitale udvikling. Bekæmpelse af cyberkriminalitet og cyberspionage er komplekst, og der er behov for specialiseret viden og ressourcer. Det er derfor vigtigt at samarbejde på tværs af sektorer og dele viden og erfaring.

Som repræsentanter for de samfundskritiske sektorer, der er udpeget til at have særlig betydning for cyber- og informationssikkerheden i Danmark, ser vi det som en væsentlig opgave at bekæmpe cybertruslen mod Danmark og sikre et højt niveau for cyber- og informationssikkerhed.

Derfor afholder vi en konference, hvor vi sætter fokus på, hvordan de samfundskritiske sektorer kan bidrage til at styrke cyber- og informationssikkerheden.

På konferencen taler forsvarsminister Claus Hjort Fredriksen om den nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed, herunder forventninger og ønsker til de samfundskritiske sektorer.

Konferencen finder sted

torsdag den 1. november 2018 kl. 8.30 til 13.00 hos

IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Konferencen henvender sig til alle, som arbejder med cyber- og informationssikkerhed på ledelses-, administrativt- eller teknisk niveau, hvad enten det er som repræsentant for de samfundskritiske sektorer, myndigheder, beslutningstagere eller som politiker eller journalist med interesse for området.

Du kan se programmet her.

Du er velkommen til at tage en kollega med for hvem, emnet måtte have særlig interesse – du skal blot tilmelde via ”Tilføj flere deltagere” under “Tilmelding“.

Sidste frist for tilmelding er på fredag den 26. oktober 2018.

Vi ser frem til en spændende dag med vidensdeling og fokus på vores fælles samfundsansvar.

Med venlig hilsen

Dansk Energi
Danske Regioner
Finans Danmark
Danske Rederier
Teleindustrien

Print Friendly, PDF & Email