Cybersikkerhed
- Nyheder, Teleindustrien

I dag holder vi årsdag i Teleindustrien.

Der er mange aktuelle emner vi kunne tage fat på; det nye teleforlig, de kommende frekvensauktioner, vejen frem mod 5G eller de nye EU regler på teleområdet.

Vi har valgt at sætte fokus på cybersikkerhed.

Med digitaliseringen får vi mange fordele. Men vi bliver også mere sårbare. Center for Cybersikkerhed vurderer, at truslen mod Danmark er reel og høj. Både statslige og kriminelle hackere udvikler deres kompetencer, og angrebsmetoderne bliver mere avancerede. Og helt almindelige borgere bliver udsat for angreb og forsøg på at franarre dem deres penge og informationer.

Det stiller store krav til alle aktører for at styrke sikkerheden i Danmark. Lige fra de statslige myndigheder, brancher, virksomheder, medarbejdere og den enkelte borger, som skal have kompetencer og redskaber til at beskytte sig. I Teleindustrien og blandt teleselskaberne i Danmark har vi allerede sikkerhed højt på dagsordenen, og vi er parate til at løfte vores del af ansvaret for en styrket cybersikkerhed.

På årsdagen sætter vi fokus på regeringens nye cybersikkerhedsstrategi og debatterer, hvad der skal til for at vi i fællesskab og i samarbejde kan styrke sikkerheden og gøre os mindre sårbare over for angreb. For ingen kan løse udfordringerne alene.

Vi glæder os til at se gode kolleger og samarbejdspartnere til en spændende eftermiddag. Programmet kan ses her TI årsdag 2018 program

/Jakob Willer

Print Friendly, PDF & Email