Fælles indkøb af mobilydelser
- Nyheder, Telefoni, Teleindustrien

Seks midt- og vestjyske kommuner har man slået sig sammen for i fællesskab at indkøbe mobiltelefoni og samtidig stille krav til mobildækningen for på denne måde at få lukket mobilhuller i kommunerne.

Det fremgår af en fælles pressemeddelelse fra de seks kommuner, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive, Herning, Holstebro og Struer:  http://www.lemvig.dk/Files/Files/Nyheder/Mobil%20d%C3%A6kning%20-%20Pressemeddelelse.pdf

Jakob Willer, direktør i TI, har i den forbindelse udtalt til meremobil.dk

– “Det er en rigtig positivt udvikling, at kommunerne i højere grad spiller konstruktivt med og ser på, hvordan man sammen med branchen kan bringe den digitale infrastruktur længere ud i landet,”

– “Det planlagte udbud er et fint eksempel på et af de instrumenter, der er at tage fat i. Det er helt naturligt, at man ved indkøb af en ydelse også stiller nogle krav til funktionaliteten. I dette tilfælde er det krav til dækningen. Det vigtigste er, at det er fuldt gennemsigtigt, hvad der stilles af krav, hvad betingelserne er, og hvordan selskaberne vurderes. Endvidere skal man indstille sig på, at når der stilles dækningskrav, så vil det også påvirke prisen. Jo højere krav der stilles, jo dyrere vil det blive.”

Læs hele artiklen om det planlagte fælles udbud her http://meremobil.dk/2014/03/ingen-kontrakt-uden-mobildaekning/

Jakob Willer
20102365

Print Friendly, PDF & Email