Hvem skal have Teleprisen 2013?
- Nyheder, Teleindustrien

På konferencen Tele 2013 den 13. marts 2013 uddeles Teleprisen 2013. Teleprisen uddeles af Teleteknisk Selskab.

Forslag til kandidater til teleprisen kan senest 1. marts 2013 sendes til Teleteknisk Selskabs bestyrelse v. Netværkskoordinator Jytte Bjørnskov (jb@ida.dk ), med angivelse af (Firma-/organisation-/studerende) navn og begrundelse for indstilling.

Teleprisen uddeles i to kategorier:

Virksomheds/Person Prisen har til formål at anerkende en dansk eller udenlandsk virksomhed, organisation eller person, som i Danmark har haft særlig betydning for udviklingen og/eller anvendelsen af telekommunikation i det forløbne år eller i en årrække. Præstationen skal være af brugermæssig, teknologisk, samfundsøkonomisk og/eller økonomisk karakter og skal udmærke sig ved sit innovative, samfundsgavnlige, brugerrelaterede og/eller  indtjeningsmæssige potentiale.

Studerende Prisen har til formål at anerkende en dansk eller udenlandsk studerende, som i Danmark har haft særlig betydning for udviklingen, forskningen og/eller anvendelsen af telekommunikation i det forløbne år eller i en årrække. Præstationen skal være af brugermæssig, teknologisk, samfundsøkonomisk eller økonomisk karakter og skal udmærke sig ved sit innovative, samfundsgavnlige, brugerrelaterede og/eller indtjeningsmæssige potentiale.

Print Friendly, PDF & Email