Jubilæum og Tele2021
- Teleindustrien

Igen i år åbner Dansk Erhverv, DI Digital, IDA Connect, Teleindustrien og IT-Branchen dørene op for den store fælles telekonference. Tele2021 løber af stablen den 26. oktober 2021 i Industriens Hus i København, og fokus er telebranchens rolle i den digitale økonomi. Du kan tilmelde dig konferencen her.

Telebranchens rolle i den digitale økonomi
Den digitale økonomi har efterhånden sat sit præg på alle grene af samfundet, og derfor er den digitale infrastruktur vigtigere end nogensinde før. Med nye digitale muligheder og kommunikationsteknologier udvikler samfundet sig i hastig grad, og vi skal gøre Danmark klar til at tage de næste skridt på den digitale rejse. Her er det særlig vigtigt, at vi retter blikket mod telebranchen og prioriterer at fremtidssikre den digitale infrastruktur.
Det åbner op for spørgsmål som: Hvordan sikrer vi en veludbygget digital infrastruktur, som er i topklasse? Hvordan skaber vi god dækning alle steder i landet? Hvilket ansvar har telebranchen i et digitalt samfund?
Det er spørgsmål og emner, som Tele 2021 blandt andet vil tage fat på. Programmet vil yderligere byde på kåring af vinderne af IDA Connect Prisen 2021.

Jubilæumsreception 26. oktober 2021 kl. 15.30 i Industriens Hus
Som afslutning på konferencen Tele2021 fejrer vi, at det i år er 25 år siden, at det danske telemarked blev liberaliseret. Samtidig fejrer vi 25-års jubilæum for brancheforeningen Teleindustrien, som har spillet en central rolle i at få et liberaliseret markedet med mange konkurrerende teleselskaber og teknologier til at fungere i praksis. Teleindustrien er vært for et arrangement, som finder sted i Industriens Hus kl. 15.30 med indlæg fra formand for Teleindustrien Søren Johansen og jubilæumstale ved tidligere direktør i IT- og Telestyrelsen Jørgen Abild Andersen, som var en af hovedarkitekterne bag teleliberaliseringen.

Som deltager i Tele2021 er du automatisk tilmeldt receptionen. Ønsker du alene at deltage i receptionen kl. 15.30 – så send en besked til Jakob Willer på jw@teleindu.dk

Print Friendly, PDF & Email