Opråb til ministre
- Nyheder, Teleindustrien

I forbindelse med den verserende debat om dansk film og ønsket fra aktører i filmbranchen om at pålægge teleselskaberne en særlig filmskat har en række organisationer der repræsenterer både erhvervslivet, it- og telebranchen og forbrugerne rettet henvendelse til Erhvervs- og Vækstministeren og Kulturministeren.

Budskabet er, at der absolut intet grundlag er for at pålægge teleselskaber en sådan skat. Teleselskaberne tjener ikke ekstra afhængig af, hvad brugerne anvender internettet til. Tværtimod bevirker den voksende brug af Netflix, at teleselskaber skal investere massivt i udbygning af kapacitet i nettene til at håndtere trafikken. Så den voksende brug af film på nettet er reelt en stor udgift for teleselskaberne.

Hvis filmbranchen skal finde holdbare løsninger, så er man nødt til at se på nye forretningsmodeller og nye måder at komme ud til kunderne med de gode film. Med internettet en fantastisk platform for at nå ud til kunderne med indhold. Det har aldrig været lettere og billigere. Og forbrugerne efterspørger indholdet og vil gerne betale. Det er et godt grundlag for ny forretning.

Læs brevet til  Erhvervs- og Vækstministeren og Kulturministeren her Fælles brev til erhvervs-og vækstministeren

Print Friendly, PDF & Email