Velkommen til ny teleminister
- Nyheder, Teleindustrien

Vi har fået en ny minister med ansvaret for teleområdet. Det er Dan Jørgensen (S), som den 27. juni 2019 er tiltrådt som klima-, energi- og forsyningsminister – og derved også som Danmarks teleminister.

Velkommen! I branchen glæder vi os til samarbejdet om at sikre en god digital infrastruktur i Danmark. Vi har et rigtig godt udgangspunkt, og både bredbånds- og mobildækningen i Danmark er blandt de bedste i verden. I branchen er det vores mål at sikre en god digital infrastruktur i hele Danmark og styrke mulighederne for digital vækst, innovation og udvikling. Vi ser frem til samarbejdet med den nye minister og den nye regering om at udmønte det brede teleforlig i konkret politik og tiltag, der stimulerer investeringer og anvendelse af teknologi.

Teleområdet er en del af et ministerium, hvor klima naturligt vil skulle stå meget højt på dagsordenen. Det er en klar og rigtig prioritering.

Vi bakker fra telebranchens side op om denne prioriterede indsats på klimaområdet, og vi ser teknologi og tele som nogle af de helt centrale ingredienser til at finde holdbare løsninger på klimaudfordringerne. Det gælder eksempelvis på energiområdet, på transportområdet, i landbruget og i forhold til eksempelvis brug af hjemmearbejdspladser og telemedicinske løsninger.

Vi glæder os til en god og konstruktiv dialog!

/Jakob Willer, direktør i Teleindustrien

Print Friendly, PDF & Email