Mere datatrafik under COVID19
- Nyheder, Teleindustrien

15. december 2020

Voksende datatrafik under COVID19 nedlukning

Danskerne talte mere i telefon og brugte mere bredbåndsdata via fastnettet end normalt under forårets nedlukning. Danskernes køb af de hurtigste bredbåndsforbindelser steg også mere end sædvanligt, og for første gang i mange år steg tale over fastnettelefonen. Det viser Energistyrelsens ’Telestatistik – første halvår 2020’ – baseret på tal fra teleselskaberne. Læs mere her https://presse.ens.dk/pressreleases/stor-vaekst-i-forbruget-af-teleydelser-under-foraarets-covid19-nedlukning-3058281

Jakob Willer, Teleindustrien:
– Mange års massive investeringer har resulteret i, at vi i dag har en robust og moderne digital infrastruktur, der har kunne rumme de øgede trafikmængder og efterspørgsel på højere hastigheder.
– Samtidig har det været højeste prioritet for selskaberne at opretholde en stabil drift af nettene i den kritiske situation, som vi har været og stadig er i.
– Værdien af velfungerende bredbånd og mobilnet har været enorm og understreger behovet for også fremadrettet at sikre investeringer i udbygning af nettene.

Print Friendly, PDF & Email