Nej, hold nu op! Ikke mere regulering
- Nyheder, Pressemeddelelser, Teleindustrien

Europaparlamentet har foreslået, at der i forlængelse af den indførte regulering af roaming nu også skal ske regulering af udlandspriser.

Resultatet af mere regulering er, at der er færre incitamenter til at investere – som vi jo har brug for til 5G og til at lukke mobilhuller, sikre mere kapacitet og udbygge bredbånd i hele landet. Og når en forbruger ikke længere skal betale det, det koster for et udlandsopkald – så kommer alle forbrugere til at betale.

http://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20171002IPR85112/cheaper-phone-calls-to-other-eu-countries

Der er masser af tilbud og muligheder på markedet – hvis man har interesse og behov for at finde særlige løsninger med billigere udlandstelefoni.

Så beskeden fra Teleindustrien er klar. Hold nu op! Vi får ikke et mere velfungerende telemarked ved at indføre ny og indgribende regulering på markedet. Og øget regulering er ikke midlet til at fremme investeringer, lukke mobilhuller og sikre bredbånd i hele landet.

Hold nu fast i markedet. Det har ført til, at vi i Danmark har fået en digital infrastruktur, som er blandt verdens bedste. Og det har ført til, at danske forbrugere har nydt godt af et bred og varieret udbud af tjenester til lave priser.

Lad nu ikke endnu et EU drevet populær-politisk initiativ ødelægge markedet.

/Jakob Willer, 20102365

 

Print Friendly, PDF & Email