Vi har brug for en stærk forbrugerstemme
- Nyheder, Pressemeddelelser, Teleindustrien

Forbrugerrådet er under pres og risikerer at miste dele af deres offentlige bevilling.

Selv om vi fra Teleindustriens side ofte er uenige med Forbrugerrådet, så finder vi, at Forbrugerrådet spiller en helt legitim og vigtig rolle på teleområdet og i mange tilfælde bidrager til at sikre en nuanceret offentlig debat og skabe afbalancerede løsninger.

Vi har mange eksempler på, at vi fra branchens side i fællesskab med Forbrugerrådet har fundet fælles fodslag i forbrugerspørgsmål og fundet løsninger, som er i både forbrugernes og branchens interesse.

På mange måder er forbrugernes og branchens interesser sammenfaldende – nemlig at sikre et velfungerende marked med et godt og varieret udbud af produkter og tilfredse forbrugere.

Vores samarbejde handler bl.a. om beskyttelsen af forbrugernes privatliv og rettigheder, sikring af gennemsigtighed på markedet, fremme af retvisende markedsføring af produkter, og etablering af et meget velfungerende uafhængigt ankenævn til at håndtere forbrugerklager på teleområdet.

Det vil oprigtigt ikke være i Teleindustriens interesse, med et svækket Forbrugerråd. Vi har som erhvervsliv en stor interesse i at være i konstruktiv og saglig dialog med forbrugerne og være med til at sikre gode vilkår og tjenester for kunderne.

/Jakob Willer, direktør, Teleindustrien, 20102365

Print Friendly, PDF & Email